5 ay önce GENEL

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta inşa edilen Azerbaycan Mahallesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ‘Asrın Felaketi’ Kahramanmaraş merkezli depremlerde ‘orta hasarlı’ raporu verilen binaların güçlendirilmesiyle ilgili ilk ruhsatlandırma işlemlerini gerçekleştirdi.

5 ay önce SPOR

Kahramanmaraşlı başarılı yüzücü Doğukan Demir, Türk Devletleri Teşkilatı tarafından Azerbaycan’da düzenlenecek “Herkes İçin Yüzme Projesi” finallerinde Türkiye’yi temsil edecek.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık ilçesinde başlatılan Düzbağ hattı içmesuyu projesinde önemli aşama kat edildi.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta Kur'an-ı Kerim okumasını öğrenen öğrenciler için tören düzenlendi.

5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta Mayıs'ta yüksek kesimlere yağın kar görsel şölen oluşturdu.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş şehir merkezinde 15-20 yıl önce çekilen fotoğraf kareleri şehrin deprem sonrası değişimini gösterdi. 6 Şubat felaketinin vurduğu şehir merkezinin şimdiki hali ise dron ile görüntülenip fotoğraflandı.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta altyapı malzemelerinin olduğu depodan hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 kişi, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi; Afşin’de Atatürk Caddesi, Elbistan’da ise Gariplik Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla tamir ederek arterlerin ulaşım standardını iyileştirdi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerde trafikte yaya ve sürücü güvenliğini sağlamak için trafik işaret ve işaretçileri ile sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımını kesintisiz sürdürüyor.