5 ay önce GENEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, 6 Şubat depremlerinde evlatlarını kaybetmiş annelerle bir araya geldi. Kaya, “Bir anne olarak evlat kaybetmenin acısını tahayyül edemiyorum” dedi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta demir yüklü tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Önceki dönem Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ın ağabeyi Mustafa Yılmazcan’ın cenaze törenine katılan Başkan Görgel, “Mustafa ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Engelliler Haftası farkındalık etkinliklerinin açılışı gerçekleştirildi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Kapalı Çarşı, Kale, Taşhan, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, camilerimiz ve konaklarımızı bakanlığımız iş birliğiyle tarihi dokularını muhafaza ederek tekrar ayağa kaldıracağız. Ayrıca Bakanlığımız tarafından şehrimize yeni kütüphaneler de kazandırılacak” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Özel ihtiyaç sahibi bireylerimize karşı ilgi göstermeli, hassasiyetle engelleri ortadan kaldırmalıyız. Dünya Engelliler Haftası vesilesiyle engelli kardeşlerimize ve onların her zaman yanlarında olan fedakâr ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında özel gereksinimli vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Farkındalık programlarına tüm özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri davet edildi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel 11 Mayıs Cumartesi günü Piazza AVM’de Ebru Sanatı Tekniği ve Seramik Boyama atölyeleri düzenleyecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek atölyelere başta anneler olmak üzere tüm kadınlar davet edildi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin “Şehir Okumaları” programı 8 ilçeden 150 öğrencinin katılımıyla Andırın Mevlana İdris Millet Konağı’nda gerçekleştirildi. Farklı ilçelerden gelen öğrenciler, panelin ardından Andırın’ın doğa harikası mekânlarını ziyaret etme fırsatı buldu.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşlı anneler, aylardır Gazze’de yaşam hakları ellerinden alınan annelere mesaj gönderdi.