5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde oğlunu kaybeden Emine Türkön, 2 yıldır en acı Anneler Günü’nü yaşıyor.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraşlı depremzede anne, “Asla küs yatmazdım. Deprem gecemiz daha da farklıydı. Son gecemiz olduğundan mıdır bilmiyorum daha da güzeldi. Ölümlü dünya kimseyle küs ölmek istemedim, özellikle de evlatlarımla. Ben onlara sevgimi gösterdim onlar da bana gösterdiler” dedi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında park halinde otomobil baraj gölüne düştüğü kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Deprem sürecinde olduğu gibi daha sonrasında da hep yanımızda olan, desteğini eksik etmeyen Sayın Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Asrın felaketinde ailesini kaybeden yavrularımıza kol kanat geren kıymetli aile büyüklerine şükranlarımızı sunuyoruz. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi AKOM, 12 Mayıs Pazar günü Afşin, Andırın, Göksun, Onikişubat ve Türkoğlu’nda sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Birbirimize omuz vererek acılarımızı hafifletmeye çalışıyoruz. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizde engelli kardeşlerimize yönelik çok ciddi adımlar atıldı. Yerel yönetimler olarak bizler de tüm projelerimizde engellilerimizi önceliyoruz" dedi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta oynarken bulunduğu damdan başka bir dama düşen çocuğu itfaiye kurtardı.