5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 'bal doktoru' olarak bilinen 72 yaşındaki Nusret Sapsız, 30 yıl önce yaşadığı mahkeme olayını gözyaşlarıyla anlattı.

5 ay önce ASAYİŞ

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı.

5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta bir kedinin su içmeye çalıştığını gören minik bir çocuk, kediye kendi eliyle su içirdi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında yürütülen çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta konteyner iş yerinde yaptığı yemekleri müşterilerin beğenisine sunan genç kız, Kahramanmaraş yemeklerini dünyaya tanıtmak istiyor.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, Ahır Dağı'ndan topladığı kekiklerle ev ekonomisine katkıda bulunuyor.

5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta kendi hayvanlarının çobanlığını yapan yaşlı vatandaş muhteşem manzarası, doğal gölü ve temiz havasıyla keçilerini dağ zirvesinde otlatıyor.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde alınan kararın ardından Büyükşehir Belediyesinde ilk canlı ihale yayını yapıldı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Başkonuş Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirdiği asfalt çalışmasını tamamladı. Toplam 10 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen arterlerin ulaşım standardı iyileştirildi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve cemiyet üyeleri, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.