5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Anneler Günü videosu büyük beğeni topladı. Sosyal medyada çok sayıda paylaşımı yapılan videoya gelen yorumlar da beğeniyi ortaya koydu.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Sizler, aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Şehitlerimizin emaneti daima baş tacımız. Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla Piazza AVM’de Ebru Sanatı Tekniği ve Seramik Boyama atölyeleri düzenledi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Başta şehit annelerimiz olmak üzere ömürlerini ailelerine vakfeden, sevginin, merhametin ve fedakarlığın timsali tüm annelerimizin ve anne adayı kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal edenleri rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” dedi.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Özel Sular Akademi Hastanesi hasta anne ve personellerini unutmadı.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat depremi sırasında duran saat kulesindeki saatler depremden bu yana 4.17'yi gösteriyor.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 117 şahıstan 54’ü tutuklandı.

5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta Jeoloji Mühendisi Mehmet Kuruçay, şehir merkezinde 'ters fay' diye bir şeyin olmadığını, bindirme kuşağı faylar olduğunu ve enerji biriktirecek bir fayın da bulunmadığını ifade etti.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta yaşayan Yörükler, düzenledikleri bazlama etkinliğini şenliğe dönüştürerek katılanlara yaklaşık 500 civarında bazlama ikram etti.