5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta çileğin ilk ürünleri yağmur nedeniyle zarar gördü.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi depremzedelerin işlerini daha hızlı yapabilmeleri adına hizmet binasına, 'Yerinde Dönüşüm Ofisi' açtı.

5 ay önce SİYASET

Mehmet Akpınar, “Rezerv alanın içerisinde Doğukent ya da Güneşevler dışında kalan diğer arsa sahipleri ya da mekan sahipleri hak kaybına uğramadan hakları teslim edilmiş olacak” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 15.05.2024 Çarşamba tarihinde nöbetçi eczaneler aşağıda sıralanmıştır.

5 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenlenecek. Piazza AVM’nin açık otoparkında 14.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklere tüm gençler davet edildi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle şehir genelinde 8 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve TYT deneme sınavı düzenlendi. 491 okulda eş zamanlı olarak yapılan sınavlara toplam 37 bin 78 öğrenci katılım sağladı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. 8 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yenilenen cadde, bölge halkının beğenisi kazandı.

5 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Toplantımızın ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde ulaşım atağı başlattı. Vezir Hoca Bulvarı, Girne Caddesi, Fetih Bulvarı ve Hacı Bektaşı Veli Caddesi’nde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenilenirken yürüyüş yolu imalatları da büyük bir hızla sürüyor.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta Aile Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından "Ailemiz, İstikbalimiz" sloganıyla yürüyüş yapıldı.