5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ın kırsal kesimlerinde dolu yağışı etkili oldu.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda “Kahraman Gençlik” uygulamasını akıllı cihazlarına yükleyerek görevi tamamlayan tüm gençlere haftalık 2 GB internet hediye edecek.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Uzun yıllar boyunca Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak şehre hizmet veren ve son olarak Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Mutlu Kaya ile Yargıtay 12. Hukuk Dairesi Hâkimi Serdar Atalar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 19 Mayıs Pazar günü düzenlenecek festivalde, onlarca etkinlik ve gösteri gençlerle buluşacak. Piazza AVM’nin açık otoparkında düzenlenecek festivale tüm gençler davet edildi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Genç dostu belediye hedefiyle milli şuur ve karakter sahibi gençlerimiz için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyorum.”

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, bilimsel veriler ışığında daha güçlü ve daha dirençli bir Onikişubat’ı inşa etmek amacıyla Jeoloji Mühendisleri Odası iş birliğinde çalıştay düzenledi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 18 Mayıs Cumartesi günü Piazza AVM’de Dekoratif Ahşap Boyama Atölyesi düzenleyecek. 14.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek atölyeye tüm vatandaşlar davet edildi.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta yaşadığı köyde 10 yaşında başladığı bitki satıcılığını 70 yaşına kadar devam ettiren yaşlı adam, yüzlerce bitkinin arasında hayatını geçiriyor.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 3 katlı evde çıkan yangın diğer ikametlere sıçramadan söndürüldü.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve AFAD ekipleri tarafından AFAD Eğitim ve Tatbikat Alanında "Enkaz Altından Yaralı Kurtarma" tatbikatı gerçekleştirildi.