5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinde Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi’ne üye seçimi yapıldı. Başkan Görgel, “Toplantımızın ve üye seçiminin hayırlı olmasını diliyor, TBB Meclisi’ne seçilen tüm belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat GÖRGEL, sendika üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kenti hep birlikte yöneteceklerini bildirdi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından deprem bölgesinde pilot olarak hayata geçirilen Aile ve Gençlik Fonu'na Kahramanmaraş'tan bin 76 çift başvurdu.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş depremlerinde yarısı yıkılan minareye leylek yuva yaptı.

5 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, Kurtuluş Savaşı'nda direnişin simgesi olan 170 yıllık tarihi konağı, kendi imkanları ile kültür evine dönüştürdü.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta emekli öğretmen eskiye özlem duyanlar için ahşaptan nostalji ürünler yapıyor.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

5 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Şair – Yazar Yasin Mortaş olacak. 23 Mayıs Perşembe günü NFK Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek söyleşi saat 14.00’da başlayacak.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz gibi usta isimlerin rol aldığı “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” adlı komedi gösterisi, 22 Mayıs Çarşamba günü NFK Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm tiyatroseverler davet edildi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta motosikleti ile kaza yapan 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.