4 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

4 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Sindirella, Rapunzel ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi sevilen çizgi film kahramanlarının aynı sahnede buluşacağı “Eşit Masallar” adlı tiyatro gösterisi, 28 Mayıs Salı günü NFK Kültür Merkezi’nde çocuklar için perdelerini açacak.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu’nun kırsal mahallelerinde okulları ziyaret ederek çeşitli etkinliklerle çocukların yüzünü güldürdü.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehir genelinde 48 noktada 300 personelle yeşil alanların bakım ve onarımını sürdürüyoruz. İnşallah bu alanları daha sağlıklı bir şekilde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimizdeki nitelikli yeşil alanların sayısını da artıracağız” dedi.

4 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta esrarengiz doğa harikası 'Yeşilgöz', 6 Şubat depremlerinin ardından stres atmak isteyen depremzedelerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta yıkım yaparken zemindeki boşluğa düşen iş makinası operatörü yaralandı.

4 ay önce ASAYİŞ

Mersin-Adana Otoyolu'nda biri otobüs 4 aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 30'dan fazla kişi de yaralandı.

4 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ta inanç turizmi açısından önemli yer tutan Ashab-ı Kehf ziyaretçi akınına uğradı.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir kadın, depremzede kadınların moral bulması için atölye açtı.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta bir ikametin baca kısmında mahsur kalan güvercin itfaiye ekiplerince kurtarıldı.