4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta Türkoğlu Belediye tarafından 8-9 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısı ile ‘Bilgim Kaygımdan Büyük Motivasyon Semineri’ düzenlendi.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta Ebrar Sitesinde depreme yakalanan down sendromlu Bahar Cemre'ye bisiklet hediye edildi.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta başıboş köpek sürüsü, saldırdığı çiftlikte 40 koyun, 55 kaz ve 150 tavuğu telef etti.

4 ay önce SİYASET

Başkan Görgel; “Takımımıza destek olan tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız Gaffar Akarca ve yeni yönetime başarılar diliyorum. Hep birlikte takımımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de daima takımımızın yanındayız” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Afşin kırsalında yürüttüğü yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarıyla 12 mahallenin ulaşım standardını iyileştirdi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Hürriyet Mahallesi’nde 500 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen altyapı yenileme projesi hızla ilerliyor.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da Gümüşdöven ve Karahasanuşağı Grup Yolu’nda deforme olan kısımları tamir ederek ulaşım kalitesini iyileştiriyor.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nin konuğu Yazar Vehbi Vakkasoğlu olacak. 31 Mayıs Cuma günü NFK Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek söyleşide Vakkasoğlu, “Doğumunun 120. Yılında Necip Fazıl” konusunu ele alacak.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir ikamette çıkan yangında itfaiye ekipleri evdeki bebeği yanmaktan son anda kurtardı.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir kadının evde yaptığı el emeği göz nuru ürünler geçim kaynağı oldu.