4 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl’ın doğumunun 120. yılı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Yazar Vehbi Vakkasoğlu, Necip Fazıl’ın fikir ve yazın hayatını farklı perspektiften ele aldı.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat’ın yaşam kalitesini yükseltmek hedefiyle 7/24 mesai yaparak ilçenin yol haritasını çıkaran ve çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, ömrünü tamamlamış kilit parke yolları sıcak asfaltla buluşturarak çok daha konforlu hale getirirken, vatandaşların memnuniyetini de artırıyor.

4 ay önce EĞİTİM

2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) dolayısıyla mesaj yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, öğrencilere başarılar diledi. Başkan Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak bir üst öğrenime geçecek öğrencilerimizin hedeflerine ilerlemeleri için ihtiyaç duydukları destekleri onlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin kadın atölyelerinde eğitimler kesintisiz sürüyor. Kadınlar, atölyelerde el becerilerini geliştirmenin yanı sıra sosyalleşiyor, yeni meslekler ediniyor ve aile ekonomisine de katkı sağlama fırsatı buluyor.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde yeni dönemin ilk gündem toplantısı gerçekleştirildi. Paydaş kurumların katılımıyla yapılan toplantıda, şehirde ulaşımın iyileştirilmesi noktasında çeşitli kararlar alındı.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, evde yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara günlük sıcak yemek hizmetini aralıksız sürdürüyor.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 55 yıldır ahşapla uğraşan usta, atölyesinde hem huzur buluyor hem de mesleğini icra ediyor.

4 ay önce GENEL

Konteyner kentte bir yıl boyunca eğitim gören minik çocuklar, yılsonu etkinliğinde kendi yaptıkları Filistin bayraklarıyla Filistinlilere destek oldu.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Göksun Aile Destek Merkezinde eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.