4 ay önce ASAYİŞ

Adana'nın Kozan ilçesinde darp edilen okul müdürü hastaneye kaldırıldı.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta gece apartmanın çatı katında başlayan yangın paniğe neden oldu.

4 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın muhteşem doğası ile herkesi kendine hayran bırakan Ali Kayası eteklerinde su kayağı keyfi yaşandı.

4 ay önce SİYASET

Onikişubat Belediyesi'nin Haziran ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hanifi Toptaş başkanlığında, meclis üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonda sahte paralar ele geçirildi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi; Cahit Zarifoğlu, Abdurrahim Karakoç ve Mevlana İdris’in vefatının yıl dönümü olan 7 Haziran Cuma günü İbrahim Sadri’nin katılımıyla şiir dinletisi düzenleyecek. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek programda usta kalemler unutulmaz eserleriyle yâd edilecek.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Özellikle 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan şehrimizde sivil toplum kuruluşlarının bu anlamlı çalışmalarına ihtiyaç duyuyoruz. Hayat Yeniden Vakfı’nın başlatmış olduğu bu iyilik hareketinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 6 Haziran Perşembe günü Robotik ve Teknoloji Festivali düzenlenecek. Merkez Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek festivale teknoloji ve robotiğe ilgi duyan herkes davet edildi.

4 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde bu hafta Araştırmacı – Yazar Serdar Yakar edebiyatseverlerle buluşacak.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta seyir halindeki bir otomobil yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü.