4 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta tarlalarda açan gelincikler görsel şölen oluşturdu.

4 ay önce GENEL

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için geçici Kurban Satış Noktası'nı hizmete açtı.

4 ay önce ASAYİŞ

Hatay'ın Antakya ilçesinde 10 katlı hasarlı binanın yerle bir olmasıyla ortaya çıkan sarsılma ve ses vatandaşlar arasında panik oluştururken, o anlar kameraya yansıdı.

4 ay önce ASAYİŞ

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen anız yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

4 ay önce ASAYİŞ

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bulunan sac panel fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

4 ay önce ASAYİŞ

Osmaniye’de FETÖ/PDY’ye üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı.

4 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta tarhana imalatçılarının kullandığı çığ sergisi, zor doğa şartlarında toplanıp tek tek dizildikten sonra üreticilere satılıyor.

4 ay önce GENEL

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Robotik ve Teknoloji Festivali’nde robot yarışmaları, proje sunumları ve teknoloji atölyeleri gibi çeşitli etkinlikler katılımcılarla buluştu. Festival 7’den 70’e binlerce misafirini ağırladı.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun’da da adaylar toplu taşıma hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

4 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş Birliğiyle NFK Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği konseri düzenlendi. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği gecede müzik ziyafeti yaşandı.