4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde edebiyatseverlerle bir araya gelen Yazar Serdar Yakar, Cahit Zarifoğlu ve Yedi Güzel Adam’ı farklı perspektiften ele aldı.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir evin duvarının içinden çıkan ağaç görenleri hayrete düşürüyor.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralanırken 5 araçta maddi hasar oluştu.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta buğday tarlasında çıkan yangında bin dönüm alan zarar gördü.

4 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte, Kahramanmaraş'ın geleneksel ürünlerinden olan ve ayakları serin tuttuğu için tercih edilen yemeniye ilgi arttı.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta bulunan Turgut Özal Bulvarı’nda akıllı kavşak çalışması başlattı. Akıllı kavşakla bölgede trafik akışı düzenlenerek olası kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde öğrencilerle bir araya gelerek, moral ve motivasyonlarını artırdı.

4 ay önce SAĞLIK

Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesinde sağlık personeline Kardiyopulmoner Resusitasyon (CPR) Eğitimi verildi.

4 ay önce EĞİTİM

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile yaptığı görüşmenin ardından kütüphane müjdesini Afşin halkına duyurdu.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, site bahçesine girerek dik halde kalması ilginç bir görüntü oluşturdu.