4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Kurban Bayramı öncesi belediye personellerine zam müjdesi verdi.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta evde oynarken parmağı tıbbi cihaz parçasına sıkışan çocuğun yardımına itfaiye ekipleri yetişti.

4 ay önce GENEL

Hava sıcaklıkların arttığı son günlerde otomobil yangıları vakaları da artmaya başladı.

4 ay önce EĞİTİM

Kahramanmaraş'ta öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdi.

4 ay önce ASAYİŞ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hurdacıların yaktığı ateşten çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçradı, mahallede panik yaşandı.

4 ay önce ASAYİŞ

Adana’da 15 yaşındaki bir çocuk, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğularak can verdi.

4 ay önce GENEL

YKS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, sınav günü KSÜ Avşar Kampüsü ve Dulkadiroğlu Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi’nde bekleme noktası oluşturarak çeşitli ikramlarda bulunacak.

4 ay önce GENEL

Başkan Görgel, “Yeni Kahramanmaraş’ı imar ve inşa ederken çevreye duyarlı, daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Yeşil alanlarımızın sayısını artırıyoruz. Toplu ulaşımda hibrit otobüslere geçiş yapıyoruz” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Geleceğimizin teminatı olan değerli gençlerimize girecekleri sınavda can-ı gönülden başarılar diliyorum. Sınav sonuçlarının öğrencilerimiz, velilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek diyorum” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin final sınavı heyecanına ortak olan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Gençlerimizin Onikişubat’ta olma ayrıcalığını yaşamaları için gerekli her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.