4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, DermanKart Giyim Mağazası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteğinde bulunmayı sürdürüyor.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Dulkadiroğlu Yavuz Selim Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Görgel, “Daima hemşehrilerimizle birlikte olmayı sürdüreceğiz” dedi.

4 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar sıcak havalarda tarihi kapalı çarşıda serin ortamda alışveriş yapıyor.

4 ay önce GENEL

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsasında satışa çıkarılan 900 kilogramlık tosun, 230 bin liraya alıcısını bekliyor.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta su kuyusuna düşen bir kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

4 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde eşini ve çocuklarını kaybeden, kendisi de enkazdan çıkan Beyza Altunbaş Uysal, acı hatıralarını yazdığı “Son Akşam Yemeği” adlı kitabında topladı.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Merkez mahallelerimizde ve kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın yol konforunu artırmak için çok büyük bir gayret içerisindeyiz” dedi.

4 ay önce GENEL

Başkanı Hanifi Toptaş, “Hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde görev yapan muhtarlarımızın kendi mahalleleriyle alakalı sorunlarını masaya yatırdık ve sorunun çözülmesi noktasındaki tüm muhataplarımızı da yine aynı şekilde aynı masada buluşturduk” dedi.

4 ay önce GENEL

Onikişubat Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada ilçede belirlenen 1 noktada satış, 3 noktada ise kesim yapılabileceği duyuruldu.

4 ay önce ÇEVRE

Onikişubat Belediyesi, Hanifi Toptaş başkanlığında sürdürdüğü fiziki belediyecilik çalışmalarıyla ilçenin yaşam kalitesine katkı sağlamaya devam ediyor.