4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta canlı hayvan borsasında bayram arifesi pazarlıklar sıklaştı.

4 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, “Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bizleri de onlara layık torun ve kardeş olmayı nasip etsin” dedi.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

4 ay önce GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş'ta deprem nedeniyle evini kaybeden aileyi telefonlar arayarak bayramlarını kutladı, yerleştikleri yeni evleri için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Vatandaşlarımızın daha konforlu bir bayram geçirmesi için personellerimizle birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi şehitlik ve mezarlıklarda temizlik ve peyzaj uygulamaları gerçekleştirdi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kurum içerisindeki tüm birimleri tek tek ziyaret ederek personellerin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Fırat Görgel, “Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlara sağladığı sıcak yemek hizmetinin yanı sıra ulu çınarların ev temizliğinden kişisel bakımına, sağlık kontrollerinden ulaşımına kadar tüm ihtiyaçlarını da karşılıyor.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kurbanlık alışverişini daha hijyenik bir ortamda yapabilmesi için Canlı Hayvan Borsası’nda temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulamaları gerçekleştirdi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca belediye ve özel halk otobüsleriyle şehir merkezi, Afşin, Elbistan ve Göksun’da vatandaşlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.