4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın; şehrimize, aziz milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, 6 Şubat’ta kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını istirham ediyorum. Bu bayramda herhangi bir acı yaşamayalım. Yolun sonu bayram olsun” dedi.

4 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada, 5 kişi yaralandı.

4 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta otomobillerden çıkartılan eski baskı balataları toplayan Mahmut Doğru, parçaları geri dönüştürerek duvar saati yapıyor.

4 ay önce GENEL

Kurban Bayramı nedeniyle şehit oğlunu kabri başında ziyaret edip dua eden baba, gözyaşlarıyla oğlunun Babalar Günü'nü kutladı.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz temennisiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun” dedi

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Kurban Bayramı arifesi huzurevimizi ziyaret ederek kıymetli büyüklerimizle bir araya geldik, sohbet ettik, bayramlarını kutladık” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Ziya Bakıcı’ya Allah’tan rahmet, Bakıcı ve Cüce ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.

4 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destek için AFAD Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.