3 ay önce SPOR

Büyükşehir Belediyesi, Euro 2024’te A Milli Futbol Takımı Gürcistan ve Portekiz’in ardından grupta son olarak oynayacağı Çekya müsabakasını da Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurduğu dev ekranda sporseverlerle buluşturacak.

3 ay önce GENEL

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, park ve bahçelerin ihtiyaç duyduğu bankları TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yaptıkları protokol çerçevesinde öğrencilerin ürettiğini söyledi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Meslek Edindirme Kursları’nda düzenlenecek Giyim ve Mefruşat atölyelerine başvurular başladı. Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 26 Haziran Çarşamba.

3 ay önce KADIN AİLE

Kahramanmaraş'ta 47 yaşındaki 5 çocuk anne, oğlu okulu bıraktığı için üniversite okumaya başladı ve gençlere örnek olmak istediğini söyledi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 7 katlı binanın 4. katından düşen 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

3 ay önce GENEL

Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un, şehit olmadan 3 gün önce dile getirdiği vasiyetini Kahramanmaraş’ta yaşayan Azerbaycanlı hayırsever aile yerine getirdi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 26 Haziran Çarşamba günü NFK Kültür Merkezi’nde Aile Danışmanı – Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Zor Zamanlarda Aile Olmak” temalı konferans düzenleyecek. Programa başta ebeveynler olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazası sonrası aracıyla yoldan geçen doktor kaza yerinde durarak yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

3 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta gelenek ve görenekleri yaşatmak adına 6. Geleneksel Emiroğlu Şenliği yapıldı.