3 ay önce ASAYİŞ

Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Kahramanmaraş'ta dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

3 ay önce GENEL

Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, şehit olmadan 3 gün önce vasiyetini söylediği ortaya çıktı. Şehit Mehmet Ali Horoz’un şehit olduğu takdirde bir Afrika ülkesine su kuyusu açtırılmasını istedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Mehmetçik P. Asb. Çvş. Mehmet Ali Horoz için taziye mesajı yayımlayan Başkan Görgel, “Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımının Euro 2024'te Gürcistan’ın ardından 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynayacağı müsabakayı da Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurduğu dev ekranda sporseverlerle buluşturacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un Kahramanmaraş’taki ailesine askeri yetkililer acı haberi verdi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hayırseverler tarafından getirilen kurban paylarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, kurban satış ve kesim yerlerini baştan uca ilaçlayarak halk sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçiyor.

3 ay önce EĞİTİM

Kahramanmaraş'ta dönüştürülebilir atık malzemelerden, oyun alanları oluşturuldu.

3 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta leylek sürüleri aşırı sıcaklar nedeniyle su kenarlarına indi.