3 ay önce SAĞLIK

Kahramanmaraş'ta Prof. Dr. Perihan Öztürk, 6 Şubat depremleri sonrası bölgede yaşayan insanlarda depremin oluşturduğu strese bağlı deri hastalıklarında artış yaşandığını belirtti.

3 ay önce GENEL

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, şehit Ahmet Yılmaz'ın kızı Elçin Naz'a doğum gününde sürpriz yaptı.

3 ay önce ÇEVRE

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerin temizliği ve bakımını artırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışma başlattı.

3 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta yaşayan ve ‘Astın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlere Ebrar Sitelerinde yakalanan Efe Talha Palabıyık, büyük bir başarıya imza atarak LGS Türkiye Birincisi oldu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz psikolojik ve manevi danışmanlık hizmeti devam ediyor. Büyükşehir’in psikolojik danışmanlarından İrem Tezcan Tüten, yaz tatilinin daha verimli şekilde değerlendirilmesi noktasında çocuklara birbirinden değerli tavsiyelerde bulundu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Bakanlığımız ve TUSAŞ ile şehrimizde hayata geçireceğimiz yatırımlar sayesinde Kahramanmaraş’ımız sanayi ve teknoloji alanında çok daha iyi noktalara gelecek ve ülkemizde savunma sanayisinin öncü şehirlerinden birisi olacak” dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Osmaniye'de Kastabala Kuş Cenneti'nde çıkan yangın, yaklaşık 3 saat süren bir çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

3 ay önce ASAYİŞ

Adana'da motosikletli şahıslar tarafından bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 1 kadın öldü, 2 kişi yaralandı.