3 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 81 yaşındaki Mehmet Ali Yördem, her gün evinin önünü ve bulunduğu sokağı temizleyerek örnek oluyor.

3 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta sıcaktan bunalan bir vatandaş eline aldığı hortum ile hem doğadaki kuşları hem de kendini serinletti.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Yeni açılan yollar başta olmak üzere özellikle ömrünü tamamlamış kilit parke yolları asfaltla buluşturarak ilçenin yol kalitesini artırmayı hedefleyen Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, Hürriyet ve 5 Nisan Mahallesi’nde geniş çaplı asfaltlama çalışması yapıyor.

3 ay önce GÜNCEL

Su ve Kanalizasyon İdaresi, depo bakım onarımı dolayısıyla Onikişubat’ta 2 Temmuz Salı 23.00 ile 3 Temmuz Çarşamba 08.00 saatleri arasında 24 mahallede içmesuyu kesintisi yaşanacağını duyurdu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ihtiyaç ve önceliklerin belirlenmesi noktasında başlattığı paydaş toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından ilçelerde muhtarlarla bir araya gelinip talep ve öneriler alınıyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımda bazı hatlardan hastanelere ulaşım sağlayan 8, 16 ve 18 numaralı hatlara 1 saat içerisinde yapılacak aktarmaların ücretsiz olacağını duyurdu.

3 ay önce GENEL

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Mesutcan Caddesi ve Aşıkoğlu Hüseyin Caddesi’nde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterlerin 13 Temmuz Cumartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen ve 3 gün boyunca devam edecek AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Toplantımızın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.