3 ay önce GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerinin belirlenmesi noktasında Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ın ardından Çağlayancerit ve Türkoğlu’nda “Muhtarlar Buluşması” düzenledi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek arterlerinden Azerbaycan Bulvarı’nda refüjleri rengârenk çiçeklerle donatıyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki ulaşımı yarı yarıya kısaltan yeni arterde sathi asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kırıkkuyu mevkiinde kilit parke uygulamaları gerçekleştiriyor. Kırıkkuyu mevkiini Kaleboynu Grup Yolu’na bağlayan arter 6 bin metrekare kilit parke ve bordürle kaplanıyor.

3 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir kadın, evinin bahçesini yaptığı el işi ürünlerinden ve atık malzemelerden sanat galerisine dönüştürdü.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde anız yangını nedeniyle makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ilçenin elektrik hattını sağlayan trafo merkezinin kapısını kırıp, ana beslenme hattındaki izolatörleri de kırarak ilçeyi elektriksiz bıraktı.

3 ay önce GENEL

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı Euro 2024 son 16 turunda Avusturya ile oynadığı zorlu müsabakayı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Necmettin Gevri Parkı’nda kurduğu dev ekranlarda sporseverlerle buluşturdu.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde anız yangını makilik alana sıçradı.

3 ay önce EĞİTİM

Kahramanmaraş'ta LGS'de tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan 6 öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.