3 ay önce SAĞLIK

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası yapımına başlanan 5 yeni hastaneden 2'sinin kaba inşaatı tamamlanarak ince işçilik çalışmaları sürüyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Haziran ayı içerisinde; bin 428 yangın, 67 trafik kazası, 4 su baskını ve bin 869 itfai olaya müdahalede bulundu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın Geben Mahallesi’ne ulaşım sağlayan ve deforme olduğu için trafik güvenliğini olumsuz etkileyen köprü yerine 6 Milyon TL’lik yatırımla yeni köprü inşa ediyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğiyle özel gereksinimli Arzu ve Cuma çiftinin düğünü gerçekleştirildi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM iş birliğiyle Takı Tasarım Atölyesi düzenlendi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde jandarma ekipleri 11 eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ele geçirilirken 2 şüpheli ise tutuklandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir keçi düştüğü su kuyusundan itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

3 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş’ın yoğurt ve kekikli tarhanası cips halinde Avrupa’ya ihraç ediliyor. Kent genelinde yıllık 25 bin ton üretilen tarhananın 15 bin tonu iç pazara gönderilirken 10 bin tonu ise yurtdışına ihraç ediliyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta kırsal mahallede hayvanlarını otlatan çoban kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.