3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta karşıya geçmek için aniden yola fırlayan kişiye tır çarptı. Ağır yaralanan yaşlı adam, hastanede hayatını kaybetti.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yıldırım isabet etmesi sonucu alev alan ağaca görevliler müdahale ederek yangını söndürdü.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta şiddetli yağış sonrası toprak kayması meydana gelen ve ulaşıma kapanan yol, temizlenerek yeniden açıldı.

3 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta sarımsak hasadından sonra boşalan arazilere ikinci ürünler ekildi. Tarım işçilerinin arazilerde yoğun mesaisi başladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 4 gün önce evinden ayrılan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Necip Erbaş, Kadirli Andırın yolu, Yenigün köyü yakınlarında ölü olarak bulundu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerin tespiti için ‘Muhtarlar Buluşması’nı sürdürüyor. Son olarak Afşin ve Pazarcık’ta gerçekleştirilen toplantılarda mahallelerin ihtiyaçları noktasında muhtarların talep ve önerileri alındı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki içmesuyu sorununu çözüme kavuşturmak için toplam bin 600 metre yeni şebeke hattı kazandırıyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları iş birliğiyle depremzede Mevlüt Enes Yurdakonar’a sürpriz doğum günü düzenlendi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla yenileyerek arterde ulaşım konforunu artırıyor.

3 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 91 yaşındaki Mehmet amca, uzun ömrünü doğal ürünlere borçlu olduğunu söyledi.