3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Paydaşlarımızla birlikte deprem sonrası yeniden ihya sürecine yönelik yatırım ve projelerin yanı sıra sanayide verimlilik ve yeşil dönüşüm, kırsalda ekonomik çeşitliliğin artırılması ve turizm altyapısının iyileştirilmesine yönelik projelere de devam edeceğiz” dedi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesi Beşçeşme Mahallesi’nde ikamet eden özel gereksinimli Gözegir kardeşlerin akülü sandalye hayalini gerçekleştirdi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve AKBEL A.Ş. iş birliğiyle saha personellerine yönelik yangın söndürme ve kurtarma eğitimi düzenlendi.

3 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir kadın tamirci 15 yıldır hem saat satışı yapıyor hem de tamirciliğini yapıyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde otomobil ile üç tekerlekli akülü bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Haydar Bey Mahalle Muhtarı Ökkeş Özen’in ev sahipliğinde Tekerek Mahalle Muhtarı Elif Başaran, 22 Gün Mahalle Muhtarı Fatma Eken, Binevler Mahalle Muhtarı Lütfi Karaçalı, Vadi Mahallesi Muhtarı Betül Akdağ ve Boğaziçi Mahalle Muhtarı Recep Yılmaz ile bir araya geldi.

3 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta son günlerde 40 dereceyi bulan sıcaklıklar nedeniyle inekler gölette serinliyor.

3 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yapımına başlanan köy evlerinde inşaatlar yükselmeye devam ediyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Şehir merkezinin içmesuyu sorununu çözüme kavuşturma hedefiyle yeni hatlar ve su depolarının imalatı hızla sürüyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinden Fetih Bulvarı’nda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı. Yenilenen yol bölgedeki esnaf ve vatandaşların beğenisini kazandı.