3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta yol yapım çalışması esnasında kum yüklü kamyon devrildi. Kazada kamyon sürücüsü yaralandı.

3 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta 916 bin adet yavru sazan balığı kentteki 7 adet baraj gölüne bırakıldı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

KASKİ Genel Müdürlüğünce Onikişubat Toptancılar Çarşısı’nda başlatılan yağmursuyu hatlarının imalatı sürüyor. Bölgeye yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı kazandırılıyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Paydaşlarımızla birlikte şehrimize kazandıracağımız yeni organize sanayi bölgeleri ve ticaret alanlarıyla tekstildeki potansiyelimizi daha da artırarak şehrimizin katma değerini yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

3 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Sanat Merkezi’nde düzenlediği Ebru Sanatı atölyesine minikler yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar, renkli hayal güçlerini tablolara yansıtarak eşsiz çalışmalar ortaya çıkardı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, “Muhtarlar Buluşması” programını Göksun’da sürdürdü. Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı koordinesinde Göksunlu muhtarlarla bir araya gelinerek yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerine dair istişarelerde bulunuldu.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve paydaş kurumlar iş birliğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir dizi anma etkinlikleri düzenlenecek. 15 Temmuz Pazartesi günü NFK Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilecek etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in seçim vaatlerinden “Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı” Ağustos ayı içerisinde vatandaşlarla buluşacak. Fuara katılım sağlamak isteyen esnaflar, 20 Temmuz tarihine kadar telefonla veya şahsen başvuru yapabilecek.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Vekili Mehmet Beşen Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 6 gündem başlığı ve 33 madde görüşülerek karara bağlandı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 2000’li yıllara kadar devam eden Atatürk Parkı Fuarı ile ilgili heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.