3 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın en önemli doğal miraslarından Yeşilgöz'de yeni bir sosyal tesis inşa ediliyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yapılan hırsızlık ve uyuşturucu operasyonlarında 62 kişi tutuklandı.

3 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bulunan Nilüfer Gölü ve çevresi kirlilik tehdidiyle boğuşuyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 2025 – 2029 Stratejik Plan’ın hazırlanması noktasında anket çalışması başlattı. Ankete Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden ulaşılabiliyor.

3 ay önce EĞİTİM

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde yapılan sınavlarda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Sertuğ Efe Gülden, Muhammed Enes Kurucu, Efe Talha Palabıyık, Elif Eda Ejderha ve Betül Bera Çakıcı ile öğretmenleri velileriyle bir araya geldi.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Mustafa Or Caddesi’nde deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Göksun Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle çocuklara yönelik keman, bağlama ve ritim kursları düzenleniyor.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Devam eden ve planlanan yatırımlarla Kahramanmaraş’ımız savunma sanayi alanında ülkemizin en önde gelen şehirlerinden biri olacak. Bu yatırımlarla şehrimizde istihdam olanakları artacak, katma değeri yükselecek” dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan ve 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasına devam edildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 28 yıl, 15 yıl ve 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü polis tarafından yakalandı.