2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nun merkez mahallelerinde başlatılan içmesuyu hatlarının imalatı sürüyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR iş birliğiyle 28 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında üniversite adaylarına ücretsiz YKS tercih danışmanlığı hizmeti verilecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, başlattığı asfalt seferberliğiyle özellikle ‘Asrın Felaketi’ depremlerde zarar gören yollardaki tahribatı gidererek yol ağını çok daha modern hale getirmeyi hedefliyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Doğa Yürüyüşleri’nin yeni rotası doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Galgamaç Şelalesi olacak. 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek yürüyüşe başvurular 18 Temmuz Perşembe günü saat 12.00 itibariyle Büyükşehir’in internet adresinden yapılabilecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un Kavşut Mahallesi’nde oluşturulan yeni mezarlığa ulaşım sağlayan arteri ve mezarlık içerisinde ulaşım sağlayan stabilize yolları kilit parke ile kaplayarak ulaşım standardını iyileştiriyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, yol kalitesini artırmak ve vatandaşların ulaşımını daha konforlu ve daha güvenli hale getirmek amacıyla Hürriyet ve 5 Nisan Mahallesi’nde başlattığı geniş çaplı asfaltlama çalışmasını tamamladı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Yolu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı bağlantısını sağlayan kısımda zemin iyileştirme, kavşak düzenleme ve asfalt uygulamalarına devam ediyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da Özcanlı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan 2 kilometrelik arterde genişletme çalışmalarına başladı. Arterin genişliği 8 metreye çıkarılarak mahallenin ulaşım standardı iyileştirilecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki ulaşımı yarı yarıya kısaltan yeni arterde sathi asfalt çalışmalarını tamamladı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “15 Temmuz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Darbecilerin uçaklarına, helikopterlerine, tanklarına, silahlarına çıplak elleriyle karşı koyarken yaralanan gazilerimize de sağlık ve sıhhat temenni ediyorum” dedi.