2 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bin 700 dekar açık alanda domates üretimi yapılıyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Çölyak hastaları için glütensiz ekmek ve kurabiyelerin şehir merkezindeki 8 farkı halk ekmek büfesinden satışının başladığını duyurdu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Hemşehrilerimizin talep ve isteklerini dinledik, caddemizde gerçekleştirdiğimiz asfalt yenileme çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunduk. Hamdolsun vatandaşlarımız çalışmalardan son derece memnun” dedi.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta fırıncı ustaları bir yandan sıcak havalarla mücadele ederken diğer yandan fırının önünde zor şartlar altında Maraş çöreği yapıyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 24 Temmuz Çarşamba günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu’nda sağanak yağış beklendiğini belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ve Kavlaklı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan arterde deforme olan kısımları yenileyerek bölgede ulaşım standardını iyileştiriyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehrimizin altyapı sorununu gidermek için 10 Milyar TL’nin üzerinde bir kaynakla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu projelerle şehrimizi daha güvenli altyapıya kavuşturacak ve Kahramanmaraş’ımızı daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ederken Başkan Fırat Görgel’den esnaflara sevindirici haber geldi. Fuarda yer almak isteyen esnafların dükkân kira bedeli Başkan Fırat Görgel’in talimatıyla %50 oranında indirildi.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği doğa yürüyüşlerinin yeni rotası tabiat güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Galgamaç Şelalesi oldu.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ağaç gölgelerinde serinlerken termometreler şehrin plaka kodu 46'yı gösterdi.