2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği Doğa Yürüyüşleri’nin yeni rotası doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Galgamaç Şelalesi oldu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Ahşap Oyma Atölyesi, el sanatları ve oymacılığa ilgi duyan katılımcılarla buluştu. Piazza AVM’de düzenlenen etkinliğe yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 28 Temmuz Pazar günü Arslanbey Mesire Alanı’nda gençlere yönelik spor şenliği düzenleyecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu destekleriyle şehre kazandıracağı GES projesinde ihale süreci başladı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilgi, tecrübe ve müdahale hızını artırmak için de eğitim ve tatbikatlarına devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde deprem sonrasında enkaz altından çıkarılan ve şuana kadar teslim alınmayan 37 çelik kasa açıldı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, gençlerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Bilgi ve Kültür Evi’nde düzenlediği Yaz Okulu ile dikkat çekiyor. Bu yılki programa bin 500’e yakın öğrenci katılarak, zengin eğitim içeriğinden faydalanma fırsatı buluyor.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ta yaşayan ressam Yunus Torun, başlattığı proje ile depremde zarar gören şehrin kültürel miraslarını tuvallerine yansıtıyor.