2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

KASKİ Genel Müdürlüğünce Onikişubat ilçesi Ahır Dağı Caddesi’nde başlatılan yeni altyapı hatlarının imalatı sürüyor. Bölgeye toplam 3 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı kazandırılıyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Fırat Görgel, “Esnaflarımızın sorununu kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili çalışmalarımız sürüyor” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 16,5 Milyon TL’lik yatırımla şehre kazandırılacak 220 adet kırsal ve 60 adet modern otobüs durağı için ihaleye çıktı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 26 Temmuz Cuma günü Abdülhamit Han Camii’nde Cuma Namazı sonrası 7 bin kişilik aşure ikramında bulunacak. Aşure ikramına tüm vatandaşlar davet edildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Muharrem ayının şehrimizin tekrar ayağa kalkmasına vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla yeniledi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kırıkkuyu mevkiine ulaşım sağlayan stabilize yolu 6 bin metrekare kilit parke ile kaplayarak yerleşim yerinin ulaşımını iyileştirdi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Rezerv alan içerisinde kalan esnaflarımızın mağdur olmaması için Piazza AVM’nin batısında geçici çarşı oluşturuyoruz. 420 geçici iş yerini esnafımıza tahsis edeceğiz. Bu iş yerleri geçici de olsa esnafımıza can suyu olacak” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve KİÜ iş birliğiyle üniversite adaylarına yönelik 26 – 28 Temmuz tarihleri arasında “Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri” düzenlenecek. Piazza AVM’de gerçekleştirilecek programda, üniversite ve bölümlere ilişkin gençlere bilgiler aktarılacak.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.