2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat kırsalında bölgede birçok mahallenin ulaşımda aktif olarak kullandığı Sarıgüzel – Hacıbudaklı Grup Yolu’nda 5 kilometrelik kısmı sathi asfaltla kaplayarak yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirdi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve SGK İl Müdürlüğü iş birliğiyle emeklilere yönelik hayata geçirilecek projelerin imza töreni gerçekleştirildi.

2 ay önce SİYASET

Kahramanmaraş'ta 88 yaşındaki kadının böbreğinden 4 santimetre çapında taş çıktı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta kanalizasyon kuyusuna düşen keçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kizirli Mahallesi’ne bağlı Terolar Obası’nın ana arterini 4 bin metrekare kilit parke ile yeniliyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Habitat iş birliğiyle Arslanbey Mesire Alanı’nda spor şenliği düzenledi. Yaklaşık 6 saat süren şenlikte gençler; voleyboldan tenise, basketboldan boksa, badmintondan atletizme kadar onlarca spor dalında hem eğlendi hem öğrendi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat’ta Yedikuyular bölgesi ve Ilıca ile Pazarcık’ın Büyüknacar Mahallesi’nde çocuklarla bir araya geldi. Çeşitli etkinliklerle hem eğlenen hem öğrenen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta modern tarım aletleriyle üretimi yapılan çerezlik ve yağlık ayçiçeğinde hasat dönemi başladı. İl genelinde 30 bin ton ayçiçeği rekoltesi bekleniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangını ekiplerin müdahaleleri sonucu kontrol altına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınına ekiplerin gece yarısı müdahaleleri sürüyor.