2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde çıkan orman yangını, havadan dron ile görüntülendi.

2 ay önce ASAYİŞ

Adana'nın Kozan ilçesinde kısmen kontrol altına alınan orman yangınında alevler rüzgarın etkisiyle yeniden yükseliyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın 12 Şubat ilçesinde çıkan orman yangınını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde annesi ve iki kardeşi ile beraber sağ bacağını da kaybeden depremzede genç kız Tuğçe, kendisini hiç bırakmayan Enes ile dünya evine girdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Mersin'in Silifke ilçesinde bir bahçede çıkan yangında 3 dönüm zarar gördü, karadan ve havadan müdahale ile alevler ormana sıçramadan söndürüldü.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin geleneksel aşure ikramı programında vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Görgel, “Aşure; birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesidir. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar devam edecek” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Bizim kahramanlık dolu hikâyemiz bu topraklarda atalarımızdan miras kalan direniş ruhunu canlı tutmaktadır. Kahramanmaraş, yalnızca geçmişiyle değil geleceğiyle de bir kahramanlar diyarı olmaya devam edecek” dedi.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde annesi, iki kardeşi ve bir bacağını kaybeden depremzede genç kız, annesinin mezarına düğün davetiyesi bıraktı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta, ağır hasar alan binaların yıkım oranı yüzde 96 seviyesine ulaştı. Ekiplerin il geneli yıkım işlemi ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta seyir halindeki otomobil alev aldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, araç kullanılamaz hale geldi.