2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Pazarcık ilçesinde yaşadığı müstakil evi ağır hasar alıp yıkılan ve yeni deprem konutuna kavuşan kadın, “Ev çok güzel, hayal edemeyeceğimiz bir ev sundular bize” dedi.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı davası ile ilgili beklenen bilirkişi raporu geldi. Rapora göre apartmanın altındaki iş yerinde tadilat yapılması nedeniyle kolon kesilmesi iddiaları tamamen çürütüldü. Binanın altındaki firma yetkilileri ise kusursuz sayıldı.

2 ay önce GENEL

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin şehit edilmesinin ardından Kahramanmaraş'ta Gazzeli şehitler ve Haniye için eller semaya kalktı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

KASKİ Genel Müdürlüğü, depo bakım onarımı ve bağlantı çalışmaları dolayısıyla Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ta toplam 18 mahallede 31 Temmuz Çarşamba günü 22.00 ile 1 Ağustos Perşembe günü 06.00 saatleri arasında içmesuyu kesintisi yapılacağını duyurdu.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ta 64 yıldır bakır tepsilere şekil veren esnaf mesleğini severek yapıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Hatay'da yolcu ve minibüs şoför arasında ‘lan' kelimesi yüzünden yaşanan kavga güvenlik kamerasına yansırken olayda şoförün kulağını ısırarak koparan H.T. adli makamlarca tutuklandı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, kuzey ilçelerde gerçekleştirilecek yol yenileme çalışmaları için ihaleye çıktı. İhale kapsamında kuzey ilçelerde yollar yaklaşık 62 Milyon TL’lik maliyetle ve toplam 30 bin ton asfaltla tamir edilecek.

2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na Türkiye adına katılan Kahramanmaraşlı 5 sporcudan biri olan Yusuf Dikeç, 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile gümüş madalya kazandı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Fırat Görgel, “Sayın Bakanımıza deprem sonrası şehrimizde oluşan altyapı sorunları ve yeni içmesuyu yatırımlarıyla ilgili taleplerimizi ilettik. İnşallah bakanlığımız öncülüğünde şehrimizin altyapı sorununu çözüme kavuşturacağız” dedi.