2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın Kumarlı ve Kıyıkçı mahallelerinde kilit parke imalatlarını tamamladı. 6 kırsal mahalle yolunda ise bakım ve onarım uygulamaları sürüyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR iş birliğiyle üniversite adaylarına sağlanan YKS tercih danışmanlık hizmeti büyük beğeni topladı. Tercih danışmanlık hizmeti bugün akşam saatlerine kadar devam edecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Mahallemizin önemli bir eksiğini tamamlamak için yola çıkan Verenel Derneği ve Safa Vakfı’na teşekkür ediyorum. Rabbim hizmetlerini daim etsin” dedi.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Hanım kardeşlerimizin atölyelerimizde ürettikleri giyimden süs eşyasına kadar çeşitli ürünleri görme fırsatımız oldu. Ayrıca burada sıfır atıktan faydalanarak üretilen ürünler de yer alıyor. Kadınlara yönelik faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

KASKİ Genel Müdürlüğünce Onikişubat’ın Yavşanova Mahallesi’nde başlatılan içmesuyu çalışmaları hızla sürüyor. Yaklaşık 4 kilometrelik yeni içmesuyu hattıyla Yavşanova’nın içmesuyu sorunu çözüme kavuşturulacak.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Kültür Yayınları’ndan Berdücesi Dergisi’nin yaz sayısı yayımlandı. Derginin yeni sayısına e-dergi formatında Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden ulaşılabiliyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında birçok mahalleye ulaşım sağlayan Sırmalı Grup Yolu’nun yaklaşık 7 kilometrelik kısmı sathi asfaltla kaplayarak bölgede ulaşım standardını iyileştirecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt mesaisi tüm hızıyla devam ediyor. Haydarbey Mahallesi’nin 32016’ncı sokağında ömrünü tamamlamış bozuk satıh sökülürken, Oruç Reis Mahallesi’nin 17’nci sokağında ise asfalt çalışmaları tamamlandı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım yatırımları kapsamında Başkan Hanifi Toptaş öncülüğünde başlattığı asfalt seferberliğine hız kesmeden devam eden Onikişubat Belediyesi, son olarak Süleyman Şah Mahallesi’nde çalışma yapıyor.