2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 20 yıl aranın ardından yeniden düzenleyeceği Geleneksel Ağustos Fuarı etkinlik takvimi yayınlandı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Kahramanmaraş’ımız çok kıymetli doğa harikası mekânlara sahip. Andırın ilçemiz de turizm ve kültür şehri olmamıza büyük katkı sağlayan ilçelerimizden biri. İnşallah hayata geçireceğimiz projelerle Kahramanmaraş’ımızın tüm doğal güzelliklerini Türkiye’ye tanıtacağız” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “İnşallah 9 Ağustos Cuma günü fuarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, tüm vatandaşlarımızı şimdiden fuarımıza davet ediyoruz” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Öncelikli olarak ulaşımı belediyemiz imkânlarıyla peyderpey çözüme kavuşturarak vatandaşlarımıza daha konforlu seyahat fırsatı sunacak ve Ilıca’nın turizm potansiyelini artıracağız. Bölgenin katma değerini artırmak için yatırımlarımız kesintisiz sürecek” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

2 ay önce EKONOMİ

Doğu Akdeniz Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, kalifiye eleman sıkıntısının Kahramanmaraş’ta daha fazla olduğunu söyleyerek, “Kahramanmaraş’ta inşaat ustası kalmadı” dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş’ta dede yadigarı tohumlardan yetiştirilen 'Bulanık domatesi' sarp arazilerde hasat edildikten sonra at ve katırlarla taşınıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınları büyümeden söndürüldü.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraşlı güvercin yetiştiricisi vatandaş, dede ve babasından gördüğü işi, mesleği haline getirerek çocukluktan bu yana severek yapıyor.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraşlı esnaf geçmişin popüler, şimdinin ise unutulmaya yüz tutmuş ‘kalaycılık’ mesleğini yaşatmaya çalışıyor.