2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesince şehrin önemli turizm merkezlerinden Ilıca’da geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Cadde, sokak, yürüyüş yolu ve çöp konteynerleri detaylı bir şekilde yıkanarak mahallede çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

İlbank destekleriyle KASKİ tarafından 1,3 Milyar TL’lik yatırımla şehir merkezinde hayata geçirilecek dev altyapı projesine ilişkin muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Dün akşam saatlerinde Azerbaycan Bulvarı’nda kanalizasyon hattında meydana gelen arızaya KASKİ ekiplerince hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilerek olası aksamaların önüne geçildi.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir kadın, evini geçindirmek için depremden sonra açtığı konteyner çay evini çalıştırarak aile ekonomisine katkı sağlıyor. 3 çocuk annesi kadın, “Depremden sonra burayı açtım, gelen müşterilerimizden parası olandan alıyoruz olmayandan almıyoruz” dedi.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, 26 yıl önce ev inşaatı sırasında baba mirası dut ağacını kesmek yerine balkonundan geçirdi. Dut ağacının gölgesinde şimdi torunları sallanan adam, "Babamın hediyesi diye kesmedim. İyi ki de kesmemişim" dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta park halindeki bir otomobilde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çıkan bahçe yangını ormanlık alana yayılmadan söndürüldü.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonlarda sebil içerisinde zulalanmış 4 kilo 574 gram metamfetamin ele geçirildi.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta itfaiye ekipleri Temmuz ayında bin 266 yangına müdahale etti.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, halk ve çevre sağlığının korunması noktasında Elbistan’da büyük bir ilaçlama operasyonu gerçekleştirdi. 18 araç ve 42 personelle ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen ilaçlama uygulamalarıyla, sinek istilası ve çöp konteynerlerindeki karasinek baskınının önüne geçildi.