2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Kıraç sahne aldı. KAFUM Fuar Alanında gerçekleştirilen konserde Kıraç, sevilen eserleri hemşehrileri için seslendirdi. Alanı tıklım tıklım dolduran müzikseverler de sevilen sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 2 çocuk annesi tatlı yaparak evini geçindiriyor.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta yemeni ustası kadın, 31 yıldır dede ve baba mesleğini devam ettiriyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yaban hayvanlarına ait boynuz ve kafatasları ele geçirildi.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta depremin yaraları hızla sarılırken kabusun travmalarını atlatıp şehrin moral motivasyonu ve rehabilitasyonu açısından önemli olan geleneksel Ağustos Fuarı 20 yıl aradan sonra yeniden hayata geçirildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Geleneksel Ağustos Fuarı’na kolay ulaşım sağlaması için fuar boyunca her gün Büyükşehir Belediyesi ve KAFUM arasında 30 dakikalık aralıklarla ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Afşin’e kazandırılacak 150 yataklı yeni devlet hastanesinin temel atma törenine katılan Başkan Görgel, “İlçemizin sağlık noktasındaki sorununu çözüme kavuşturacak çok önemli bir yatırım. Afetlere dayanıklı ve son derece modern bu hastanemizin Afşin’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Kazım Karabekir Mahallesi’nde sıcak asfalt uygulamalarını tamamladı. Mahallenin yaklaşık 2 kilometrelik ana arteri 8 Milyon TL’lik yatırımla yenilendi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Organize Sanayi Bölgesi’nden Kavlaklı Mahallesi’ne kadar uzanan kilit parke ile kaplı 2,5 kilometrelik arteri sıcak asfaltla buluşturacak. Zemin hazırlıklarının ardından sıcak asfalt serimine başlanacak.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, manevi destek noktasında yardıma ihtiyaç duyan bireylere ücretsiz danışmanlık hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar, telefonla randevu oluşturarak manevi danışmanlık hizmetinden faydalanabiliyor.