2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda takım arkadaşı ile 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde gümüş madalya kazanan ve atış sırasındaki tarzıyla tüm dünyada adından söz ettiren milli sporcu Yusuf Dikeç'e şehri Kahramanmaraş'tan tam destek geldi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis yaptığı operasyonda karaca ve geyik trofesi ele geçirdi. Olayda ilgili bir kişi gözaltına alındı.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Fuarı’nda, Türkoğlu Belediyesi’nin standında kültürel zenginlikler ve yöresel ürünler tanıtıldı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi ve Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

2 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş’ta 20 yılın ardından tekrardan düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, depremzede esnaflara can suyu oldu.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde bin 104 kalıcı konut ve 629 köy evi tamamlanarak hak sahiplerine anahtarlarını teslim edildi. Zemin artı 4 kat ve 3+1, 2 +1 odalardan oluşan TOKİ konutları kayalık ve sağlam zeminlere inşa edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta arkadaşları ile birlikte baraj göletine giren şahıs, suda kayboldu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik hayata geçirdiği Doğada Kadın projesi kapsamında ilk gezi programı gerçekleştirildi. Kadınlar, şehrin benzersiz doğal güzelliklerinden Ali Kayası, Yeşilgöz ve Menzelet’i ziyaret etme fırsatı buldu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, katılımcıların Geleneksel Ağustos Fuarı’na daha rahat ulaşım sağlaması için Merkez Spor Kompleksi otoparkı ve KAFUM Fuar Alanı arasında ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Fırat Görgel, “Uzun bir aranın ardından yeniden düzenlediğimiz fuarımıza ilgi son derece yoğun. Hemşehrilerimizin ilgisi bizleri de çok mutlu ediyor. Sadece Kahramanmaraş’ımızdan değil komşu şehirlerimizden de misafirlerimiz oluyor” dedi.