2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta düzenlenen terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda yaşam malzemeleri ele geçirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir vatandaş otomobilinin imza ve izni olmadan başkasına satıldığını ve mağdur olduğunu iddia ederek şikayetçi oldu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Piazza AVM yanında oluşturduğu yeni geçici çarşıda alt ve üstyapı imalatları sürüyor. 420 geçici iş yerinin yer alacağı çarşı depremzede esnafa can suyu olacak.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Geleneksel Ağustos Fuarı’nın 7’nci gününde çocuklar için Kaptan Pengu adlı tiyatro gösterisi, yetişkinler için ise sıra gecesi düzenlenecek. KAFUM’da gerçekleştirilecek etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda, çocukların en çok sevdiği çizgi filmlerden Rafadan Tayfa sahneye taşındı. Çocuklar, sevilen çizgi film karakterlerinin maceralarını büyük bir ilgi ve keyifle takip etti.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 14 Ağustos Çarşamba günü; Dulkadiroğlu Gençlik Korosu konseri, halk oyunları gösterisi ve Muhammed Ali Uçar konserini vatandaşlarla buluşturacak. KAFUM’da gerçekleştirilecek etkinliklere 7’den 70’e tüm vatandaşlar davet edildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin kadın atölyelerinde üretilen ürünler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda satışa sunuldu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu’nun finansal destekleriyle Pazarcık ilçesi Karabıyıklı Mahallesi’nde yaklaşık 160 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek 6 Megavat kapasiteli arazi tip Güneş Enerji Santrali projesi için ihaleye çıktı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Geldiğimiz noktada 20 bine yakın kalıcı konutumuz tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Şehrimize sağlanan 10 Milyar TL’nin üzerinde bir maddi kaynakla altyapı yatırımlarımız sürüyor" dedi.

2 ay önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Baykar tarafından yapımına başlanan deprem konutları tamamlanmak üzere. Konutlar 306 depremzede ailesinin yeni yuvası olacak.