2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Havalimanı'nda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

2 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş’ın coğrafi işaretli tescilli ürünü kırmızı biberin tarladan hasadı yapıldıktan sonra salça yolculuğu telaşı başladı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Bölgede yaklaşık 2 kilometre içmesuyu hattı ve 2 bin metreküplük içmesuyu deposunun inşası sürüyor. Bu projemizin yatırım maliyeti toplam 30 Milyon TL. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehir merkezimiz için 1 Milyar TL’lik altyapı yatırımının ihalesini yapmış durumdayız” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehir genelinde 30 kilometre sıcak asfalt, 35 kilometre sathi kaplama, 85 bin ton yama, 150 bin metrekare kilit parke çalışması ve 4 mahallemizde de yeni köprü yapıyoruz” dedi.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, 16 Ağustos Cuma günü Mustafa Keser konserine ev sahipliği yapacak. KAFUM’da düzenlenecek konser saat 21.30’da başlayacak.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta müstakil evin ahırında çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan ve bir buzağı telef oldu.

2 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alan ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği 500 yıllık Tarihi Ceyhan Taş Köprüsü, 2025 yılında tekrardan turizme kazandırılacak.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta depremde ayaklarını kaybeden kadın, eşinin sevgisiyle hayata sımsıkı tutunuyor.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı'na Kahramanmaraş'ın yanı sıra çevre illerden de ziyaretçiler akın ediyor.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin KAMEK atölyelerinde her biri ayrı bir emeğin ve sanatın ürünü olan nadide eserler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.