2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Rezerv alanda bulunan esnaflarımız için Piazza AVM’nin yanına yeni bir geçici çarşı inşa ediyoruz.” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyük bir ilgi ve beğeniyle devam eden Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Türk Sanat Müziği’nin duayenlerinden Mustafa Keser sahne aldı. Keser, KAFUM’da düzenlenen konserde seslendirdiği eserler ve sahne performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Döngel Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Toptaş, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorunlarını ilk elden dinledi ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, bölgesel muhtarlar buluşması kapsamında Akçakoyunlu Mahallesi Muhtarı Atilla Kebapçı’nın ev sahipliğinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Maraş Biberi, şehrimizde 13 bin dekar alanda yaklaşık yıllık 30 bin ton üretime sahip. 500’ün üzerinde çiftçimiz Maraş Biberi’nin üretimini yapıyor” dedi.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos Cumartesi günü sosyal medya fenomeni Sertaç Abi’yi çocuklarla buluşturacak. KAFUM’da gerçekleştirilecek ve saat 20.00’da başlayacak etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sıra gecesini vatandaşlarla buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sıra gecesi renkli anlara sahne oldu.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

TRT Çocuk’un sevilen kahramanları Kaptan Pengu ve arkadaşları, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda miniklerle buluştu. Çocuklar, sevilen çizgi film karakterlerinin maceralarını büyük bir ilgi ve keyifle takip etti.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Fırat Görgel başkanlığında gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan toplantıda, 9 gündem başlığı ve 32 madde görüşülerek karara bağlandı.

2 ay önce SİYASET

TBMM'de Can Atalay ile ilgili düzenlenen oturumda yumruklu kavga çıktı.