2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Geleneksel Türk mizahının usta isimlerinden Süheyl ve Behzat Uygur’un sunumuyla Şahane Pazar, bir kez daha Geleneksel Ağustos Fuarı’nda izleyicilerle buluştu. Uygur kardeşler, geçmişten bugüne uzanan bir köprü kurarak, programı izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Şehrimizde hem ihya ve inşa çalışmaları hem de hemşehrilerimizin moral ve motivasyonunu artırmak için faaliyetlerimiz kesintisiz sürüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreçte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 51 yıllık evli çift, mutluluklarıyla genç çiftlere örnek oluyor.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, TRT Çocuk’un sevilen çizgi film kahramanlarından Maysa ve Bulut’u Geleneksel Ağustos Fuar’ında miniklerle buluşturacak.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 19 Ağustos Pazartesi günü sanat ve sinema dolu bir gece yaşanacak. Hatice Gökçeli, Türk Halk Müziği ziyafeti sunarken, Bizim İçin Şampiyon filmi ile de açık havada keyifli bir sinema deneyimi yaşanacak.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda çocuklar, sosyal medya fenomeni “Sertaç Abi” ile buluştu. Çocukların ilgisini çekecek şekilde eğlenceli örneklerle konuyu anlatan Sertaç Abi, oyun dünyasına ilişkin birbirinden değerli bilgiler anlattı.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Türk televizyonlarının unutulmaz eğlence programı “Şahane Pazar”, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla 18 Ağustos Pazar günü bir kez daha Geleneksel Ağustos Fuarı’nda izleyicilerle buluşacak. Saat 21.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.

2 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 43 bloktan oluşan 668 deprem konutu tamamlanarak depremzedelere teslim edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta cezaevinden izinli olarak çıkan 2 hükümlü, yolda rastgele havaya ateş açtı. Olayda 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraşlı bakırcı ustası yıllardır lokum kazanlarını ilmek ilmek elleriyle işliyor. Kahramanmaraş'ta yapılan lokum kazanları hem şehir dışına hem de yurtdışına ihraç ediliyor.