1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, Andırın Belediyesi ve Andırın Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasında 4 ülkeden 215 sporcu kıyasıya mücadele etti.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik hayata geçirdiği doğa gezilerine başvurular başladı. Başvuru formu ve detaylı bilgiye Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden ulaşılabiliyor.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel’in talimatı ile özel ihtiyaçlı Arzu ve Cuma Sarıtaş çiftinin hanelerine ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel Ağustos Fuarı'na ziyaretçi akını sürüyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda saman yüklü tır yandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde faaliyet gösteren Çelikler Holding'e ait Elbistan Termik Santral de, yaşanan maaş anlaşmazlığı krize dönüştü.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta depremde yerle bir olan Ebrar Sitesi'nin bulunduğu alanda yerinde dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Bin 400 kişinin hayatını kaybettiği depremin simgesi sitede yeni deprem konutları hızla yükselirken, örnek daire de ortaya çıktı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta kafası plastik kavanoza sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta 12-19 Ağustos tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan 98 kişi yakalanırken 47'si tutuklandı.

2 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı büyük bir heyecan ve ilgiyle devam ederken 21 Ağustos Çarşamba günü Türk Halk Müziği sanatçısı Zafer Bertizlioğlu, müzikseverlerle buluşacak. KAFUM’da düzenlenecek konser saat 20.00’da başlayacak.