1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, 24 Ağustos Cumartesi günü Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl konserine ev sahipliği yapacak. KAFUM’da düzenlenecek konser saat 21.30’da başlayacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta ikamette çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

1 ay önce GENEL

Onikişubat-Andırın bağlantısını da sağlayan grup yolunun ulaşım standardı iyileştiriliyor.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehri hafriyat atıklarından kaynaklı kirlilikten kurtarmak için Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi’ni hayata geçiriyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta sanayi sitesinde oto bakım ve tamir işinde çalışan 11 yaşındaki küçük Muhammet, büyüyünce kendi işini kurup işçi çalıştırmak istediğini söyledi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Geçtiğimiz günlerde KAFUM’da çocuklarla buluşan ve büyük ilgi gören Rafadan Tayfa, 23 Ağustos Cuma günü bir kez daha Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne alacak. Saat 20.00’da başlayacak gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 23 Ağustos Cuma günü Pop - Rock müziğin sevilen grubu Retrobüs sahne alacak. KAFUM’da saat 21.30’da başlayacak konsere tüm müzikseverler davet edildi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Çocukların büyük beğeniyle takip ettiği Maysa ve Bulut, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne aldı. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği gösteride Maysa ve Bulut, katılımcıları bir yandan eğlendirirken bir yandan da dostluk ve arkadaşlığa dair eğitici mesajlar verdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta kontrolden çıkan otomobil önce refüje çıktı ardından karşı şeritten gelen araçla çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aranan 10’ar yıl hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı.