1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, özel ihtiyaçlı vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek medikal malzeme desteğinde bulundu.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yıkım yaparken molozların iş makinesine düşmesi sonucu operatör yaralandı.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye erlerinin olaylara daha güvenli bir şekilde müdahale edebilmesi için İtfaiye Dairesi Başkanlığına yeni test laboratuvarı ve teknik ekipmanlar kazandırdı.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta kayalıklı arazide mahsur kalan 6 keçi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Mersin'in Tarsus ilçesinde baraj gölüne giren genç boğuldu.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bitkin halde bulunan leylek tedavisi yapılmak üzere yetkililere teslim edildi.

1 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden en çok etkilenen ilçelerden Türkoğlu'nda kurutmalık domates üretimi hız kazandı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

. Başkan Görgel, “6 Şubat depremlerinde tesisleri hasar alan İstiklal Spor’umuza Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir kamp merkezi oluşturuyoruz. Kahramanmaraşspor’umuz da konaklama noktasında sorun yaşıyordu” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Türk Halk Müziği sanatçısı Hatice Gökçeli sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede katılımcılar müzik ziyafeti yaşadı.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 22 Ağustos Perşembe günü sanat dolu bir gece yaşanacak. Aynur Özdemir, Türk Halk Müziği ziyafeti sunarken, minikler Maceracı Yüzgeçler ile tiyatroya doyacak.