1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Çocukların severek takip ettiği Maceracı Yüzgeçler, Geleneksel Ağustos Fuarı'nda sahne aldı. Gösteride Maceracı Yüzgeçler, çocuklara keyifli anlar yaşatırken önemli toplumsal mesajlar da verdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

1 ay önce GENEL

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İnşallah teslim sayımızı Eylül ayında 100 bine, yılsonunda ise toplamda en az 200 bine ulaştıracağız” dedi.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta yaşayan güvercin tutkunu vatandaş, çocukluğundan beri süregelen güvercin hobisi nedeniyle 5 ay önce memurluğu bırakıp güvencin besleme işini büyüterek otomobil fiyatına güvercin satmaya başladı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mustafa Buluntu ve yönetimi, Elbistan, Afşin, Göksun, Ekinözü ve Nurhak’ta bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı tüm hızıyla devam ederken, Onikişubat Belediyesi’nin destekleriyle Zafer Bertizlioğlu konseri düzenlendi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün dezavantajlı mahallelerde yürüttüğü Mahalle Sosyal Hizmet Programı kapsamında eğitim gören 13-18 yaş aralığındaki 28 öğrenciye Başkonuş’da anlamlı gezi programı düzenledi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, özellikle öğrencilerin başarılı olması için hayata geçirilen Üniversite Hazırlık Kursları’nda yeni dönemi başlattı. Kursların protokolü, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt arasında imzalandı.

1 ay önce GENEL

Büyükşehir Belediyesinin rezerv alandaki esnaflar için Piazza AVM yanında hayata geçirdiği 420 iş geçici iş yerinin yer alacağı yeni çarşıda alt ve üstyapı imalatları sürüyor.