1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta sel sularına kapılan motosiklet, yaklaşık 100 metre sürüklendi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yol yarılırken, sürücüler zor anlar yaşadı.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta etkili olan gök gürültülü sağanak yağışla birlikte çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirdi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda, 26 Ağustos Pazartesi günü pop müziğin sevilen ismi Yılmaz Taner sahne alacak. KAFUM’da saat 21.30’da başlayacak konsere tüm müzikseverler davet edildi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuar’ında 25 Ağustos Pazar günü Süheyl ve Behzat Uygur’un sunumuyla “Şahane Pazar” programı düzenlenecek. Saat 21.00’da başlayacak şahane gösteriye tüm vatandaşlar davet edildi.

1 ay önce SİYASET

MHP MYK üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, deprem bölgesindeki ziyaretlerine Kahramanmaraş ile devam etti.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 13 yıldır taş ocağında çörek ve simit pişiren Hacer Usta, aile bütçesine katkı sunarken odun ateşinde pişen çörek ve simitlere de rağbet olduğunu söyledi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Restorasyon ve güçlendirme çalışmalarına başlıyoruz. Demirciler Çarşı’mızı TOKİ eliyle ayağa kaldırıyoruz. Toptan Gıda Hali için 19 Eylül’de ihaleye çıkılacak. Kalemizin batısındaki rezerv alanda da konut ve iş yeri yapımına başlanıyor” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların en çok sevdiği çizgi filmlerden Rafadan Tayfa’yı yoğun istek üzerine bir kez daha Geleneksel Ağustos Fuarı’nda miniklerle buluşturdu.

1 ay önce ASAYİŞ

İstanbul Esenler’de dur ihtarında bulunduğu aracın kendisine çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen polis memuru Mustafa Peksoy memleketi Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi