1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, 27 Ağustos Salı günü müziğin sevilen ismi Emre Fel konserine ev sahipliği yapacak. KAFUM’da düzenlenecek konser saat 21.30’da başlayacak.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Takım arkadaşıyla birlikte atıcılık branşında ülkemize ilk kez madalya kazandıran Yusuf Dikeç kardeşimiz hem şehrimizi hem de ülkemizi çok gururlandırdı” dedi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen olumsuzlukların izlerini silmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, 7/24 esasına göre sahada görev yaparak, vatandaşların yaşadığı sorunlara anında müdahale ediyor.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri” geçtiğimiz hafta sonu yeni katılımcılarla buluştu.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta son 1 haftada yapılan çalışmalarda sürücü belgesiz araç kullanan 305 kişiye yasal işlem yapıldı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Yusuf Dikeç, “Olimpiyatlarda ülkem adına böyle bir madalya kazandığım için çok mutluyum. Eminim Kahramanmaraş’tan nice Yusuf Dikeç’ler çıkacak” dedi.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ön plana çıkan isimlerden Yusuf Dikeç, memleketi Kahramanmaraş'ta hayranları ile buluştu.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta pencerenin demir parmaklıklarına sıkışan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Yavuz Bingöl, seslendirdiği eserlerle vatandaşlara müzik ziyafeti yaşattı.

1 ay önce ÇEVRE

Başkan Görgel, "15 araç ve 40 personelle şehir merkezimizde sağanak yağışların getirdiği olumsuzluklarla mücadele ediyoruz" dedi.